Skykontor

En plass i skyen
Ta kontakt

Skykontor

En plass i skyen

SKYLAGRING

Sky og cloud er to uttrykk som brukes mer og mer, alle snakker om å ha bilder og dokumenter i skyen. Du kan ta bilder fra mobilen og laste dem rett opp i denne «skyen». Først og fremst, hva er en sky eller cloud?

Skylagring betyr i enkle trekk at du lagrer data på nettet hos en leverandør som tilbyr serverplass til dine data.

Vårt Skykontor kan brukes av hvilke som helst virksomheter, uansett type bransje og størrelse.

NORSKE DATASENTER

Vi oppretter et kontor for dere i vårt norske datasenter som kjøles av isbreer, fjell og fjorder her i Norge. Alle får tilgang til «kontoret», men hvis det er ønskelig så kan man gi eller trekke tilganger til enkelte mapper for hver ansatt.

Tenk på det som å låse enkelte dører i kontoret og at kun de med adgangskort kommer inn.

Alt du lagrer lagres i kontoret. Det eneste du trenger er en PC-skjerm, internett og annet tilbehør som mus og tastatur. Du logger på «kontoret» fra din egen PC, uansett hvor du er. Dette åpner muligheten for å jobbe på offentligtransport, hytta eller hjemme.

TILGANG OG BACKUP

Lagre og del filer enkelt mellom de forskjellige avdelingene i kontoret. Det du lagrer i en mappe kan leses av en annen uansett hvor dens fysiske posisjon er.

Det tas regelmessig backup av «kontoret» og vi tilbyr høy sikkerhet, høy tilgjengelighet og du får tilgang til IT-support. Alle dine applikasjoner kan flyttes til vår sky, slik at alt behandles på samme sted.

SKALERBART OG FLEKSIBELT

Du skal selvfølgelig ikke betale for mer enn det du bruker, ved å flytte kontoret i skyen får du en fast månedlig utgift for hele ditt nettbaserte kontor, kontoret er skalerbart og fleksibelt så vi justerer og skreddersyr ditt kontor.

%

Henvendelser som løses på første telefonsamtale

Alt dette og litt til er det vi kaller «Skykontor». Den er skreddersydd for deg, sammen med deg og til nytte for deg.

Epost

Epost er en av de viktigste applikasjonene vi har for intern og ekstern kommunikasjon, planlegging og samhandling. Vi har erfaring fra blant annet Office 365, SuperOffice, Visma og flere.

Office365

Hos oss kan du velge om du ønsker disse applikasjonene levert lokalt eller om du ønsker å ha dem i skyen. Via vårt skrivebord får du også tilgang til alle Office-applikasjonene fra en hvilken som helst enhet.

Applikasjonsdrift

Alle applikasjoner, inkludert dine egne og  spesialutviklede kan flyttes ut i vår sky og bo trygt i våre norske driftssentraler. Dette betyr at all databehandling skjer hos oss, kun skjermbilder vises hos deg.

Sikkerhet

Løsepengevirus, naturkatastrofer, hackere, utro ansatte: Nyhetene har flommet over av historier om datasikkerhetsbrudd de siste årene. Vi tar dette på alvor.

Tofaktor

Tofaktor-verifisering er en ekstra sikkerhetsforanstaltning som innebærer at brukere må verifisere seg med passord og tekstmelding sendt til et forhåndsbestemt nummer.

Backup

 Det tas regelmessig backup som fordeles på to ulike geografiske lokasjoner. Utover vårt standard oppsett leverer vi ulike typer tilpasset backup.

Support

Vi er berømt for vår support, og vi blir ordentlig stolte når vi hører hva kundene sier om denne tjenesten. 95 av 100 forespørsler løser vi med en telefonsamtale.

Lokal server

Hvis du etter alt dette fremdeles vil ha en eller flere servere i eget hus, kan vi passe på den for deg. Vi tar driftsansvar for lokale servere plassert hos våre kunder.

VPN/Brannmur

Vi leverer fysiske brannmurer både hos deg og i våre egne datasentre. Brannvegg velges ut ifra sikkerhetsbehov, og vi tilbyr avanserte løsninger med beskyttelse mot virus.

Christian Moe

Christian Moe

Salgskonsulent

Glenn Ihlström

Glenn Ihlström

Salgskonsulent

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

4human logo

4human IT er norsk totalleverandør av IT-tjenester med lang erfaring siden 1956. Våre dyktige ansatte brenner for faget sitt, yter profesjonell og rask service. Vi tilbyr løsninger til kunder med krav til høy oppetid og rask support. Med 4human IT får du en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

KONTAKT OSS