Regnskap og revisjon

Vi vet hva som kreves og forventes. Vi kan regnskap.
Ta kontakt

Vi har fokus på muligheter

Den norske regnskapsbransjen er i stor endring. Ny teknologi og nye konkurrenter endrer arbeidsmåter, forretningsmodeller og tankesett. Det er en utfordrende tid, full av trusler og muligheter. Vi er mest opptatt av muligheter.

Vi vet hva som kreves

Hvis du er som de fleste innen regnskap og revisjon, vet du mye om finanser, men lite om data. 4human IT kan både regnskap og data. Det er den verden vi kommer fra, og i våre datasentre tikker og går et titall ulike løsninger, fra Uni Micro til Visma. Vi vet hva som kreves og forventes av krevende kunder.

Vi er den lille, store partneren

Vi er store nok til å stå støtt på egne ben og små nok til å tilby hver enkelt kunde en nærhet og servicegrad som vi tror er ganske uovertruffen i bransjen. Nesten alle problemer våre kunder har løses i løpet av den første telefonsamtalen. Og om de dyktige folka våre i førstelinje likevel ikke skulle greie å hjelpe deg tilkaller de baktroppene: noen av råeste og mest erfarne driftsfolka som fins står standby.

Vi er levende mennesker

Hos oss får du forøvrig også en partner som snakker norsk, ikke IT-sjargong. Levende, ekte mennesker av kjøtt og blod. (Det er ikke uten grunn at vi heter 4human.)

Den mest brukte setningen i 4Human IT:

«Slapp av. Vi fikser det.»

Hva med deg?

Så da har vi fastslått det som kanskje er det viktigste for deg: som kunde hos oss får du en solid og stødig driftspartner som alltid stiller opp for deg når du trenger det.

Men hva med fremtiden, alle truslene — unnskyld: mulighetene — som henger der som svarte skyer i horisonten og gjør sikten uklar?

De svarte skyene er kanskje nettopp der du skal. Våre kunder, og antagelig også dine kunder, forventer i dag at IT-tjenester er skybaserte, tilgjengelige fra hvor som helst, når som helst.

Men:

Har du hodet i skyene kan du lett miste bakkekontakten

Og det er her vi kommer inn i bildet

Både-og

Der andre snakker om enten-eller —  enten lokale systemer eller ut i skyen, snakker vi hybride løsninger. Vi holder din gamle datavirkelighet i gang mens vi sammen bygger den nye.

Fortid og fremtid

Vi skal være en fremtidsrettet partner, men vi glemmer ikke fortiden og nåtiden. Sammen med våre rådgivere finner vi fram til de beste tjenestesammensetningene. Det gir også deg muligheten til å tenke mer strategisk på hvordan du driver og utvikler egen virksomhet og pleier egne kunder.

I ditt tempo

Vi tilbyr tjenester og applikasjoner som hjelper deg å ligge i forkant. Digitalisering og automatisering synes uunngåelig i denne bransjen. Men det er et stort og uklart lerret å bleke. Vi hjelper deg slik at tingene gjøres i riktig rekkefølge og i et tempo som passer deg.

Smarte valg

Skal du lykkes i framtidas regnskapsmarked vil det kreve mer en smarte teknologivalg. Men dersom du ikke evner å fornye teknologiplattformen vil du gradvis miste konkurransekraften i markedet.

Din ERP i skyen?

Har ditt regnskapsbyrå egen serverpark dere drifter selv? Går dere med tanker om å flytte løsningen ut i skyen? Trenger dere hjelp med drift og vedlikehold av ERP og CRM-systemer?

Da kan vær driftsløsning som er lagd for å forlenge levetiden på ditt ERP-system ved å gjøre det tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Du trenger ikke bekymre deg over høye kostnader knyttet til serverdriften om du velger å løfte ditt regnskapsbyrå opp i skyen i vår Cloud Workspace. Med Cloud Workspace har du en fast og forutsigbar kost å forholde deg til. Du får høyeste grad av sikkerhet, du slipper å investere i ansatte eller hardware selv, og support er kun en telefon unna.

Vi i 4human IT har lang erfaring med drift av regnskapsbyråer, og vi kjenner godt til alle de største regnskapsløsningene i markedet. Vårt mål er å forenkle og effektivisere hverdagen til våre kunder. Fokuser på det dere er gode på, så tar vi oss av IT-driften.

Dette fikser vi

 • Visma Business
 • Visma Global
 • Visma Contracting
 • Uni-Micro
 • Mamut
 • Visma Lønn
 • Huldt & Lillevik Lønn
 • Superoffice CRM
 • Speedycraft
 • Handyman
 • Finale
 • Cordel
 • Duett
 • MS Dynamics NAV
 • MS Dynamics AX
 • Compello
 • +++

4human IT er veldig imøtekommende og lette å få tak i. De kjenner oss godt, og vet hva vi trenger, noen ganger før vi vet det selv. Veldig pålitelige, nesten ingen nedetid, og en direkte og personlig relasjon til oss som kunde.

Oddmund Nystad – Daglig leder, Maririmt kompetansesenter

Skykontor

Skykontor er ditt skrivebord i skyen. Med skykontor har du tilgang til alle dine dokumenter og applikasjoner uavhengig av hvor du er.

Les mer

Rådgiver

Har du behov for en prosjektleder, en utvikler, nettverksekspert eller en partner som tar totalansvar for din IT hverdag?

Les mer

Fakturatjenester

Programvare for håndtering av elektronisk faktura, automatisert bankavstemming og skanning, tolkning og verifisering

Les mer

Kundehistorier

Hesnes Group

Hesnes Group

Det finnes to typer IT-folk... Det som gjør oss til en litt komplisert kunde er ... Les mer…
Maritimt Kompetansesenter

Maritimt Kompetansesenter

Etter 24 år til sjøs gikk Oddmund i land. 4human IT hjalp ham inn i ... Les mer…
Nome Regnskap

Nome Regnskap

Jeg har aldri møtt folkene på support i 4human IT ansikt-til-ansikt, men jeg føler likevel ... Les mer…
Christian Moe

Christian Moe

Salgskonsulent

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

4human logo

4human IT er norsk totalleverandør av IT-tjenester med lang erfaring siden 1956. Våre dyktige ansatte brenner for faget sitt, yter profesjonell og rask service. Vi tilbyr løsninger til kunder med krav til høy oppetid og rask support. Med 4human IT får du en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

KONTAKT OSS