Programvarehus

Driver du utvikling? Skaff deg tid og rom til det du er best på
Ta kontakt

Tid

Driver du et utviklingsselskap i startup eller scaleup-fasen vet du at lite er mer frustrerende enn driftsproblemer og infrastruktur. Du og dine kolleger vil, naturlig nok, helst bruke tiden på det dere kan best, og det er ikke knoting med nettverk og diskkapasitet.

Vi har verdifull erfaring

Vår hosting-satsning ble for alvor etablert i 2014. Da fikk vi vårt første programvarehus som kunde. Siden da har vi kontinuerlig tilpasset og utviklet våre tjenester mot dette segmentet. Vi har også gjort store investeringer i informasjonssikkerhet for å sikre kvaliteten på tjenestene levert til våre kunders kunder.

Vi har fokus på

Utover drift av ulike tjenester og miljøer ser vi tydelig et større fokus på backup og disaster recovery. Kundene etterspør komplette løsninger for seg selv, og — ikke minst — deres kunder. Nettverk og kommunikasjon, sikkerhetsutfordringer og ofte store avstander er også oftere en del av hverdagen.

Viktig for oss

Viktigst for oss har vært å være tilgjengelige og nære. Vi er fokusert på å utvikle vår kompetanse kontinuerlig og gjøre den tilgjengelig for våre kunder.

Og en ting til:

Det er enkelt å komme i kontakt med riktig person hos oss

Noen godbiter

  • Automatisering: Gjennom å ha automatisert bestillinger, oppsett og endringer i våre miljøer sikrer dette at våre kunder ikke er avhengig av oss for å kunne gjøre endringer på deres tjenester. Det er også i våre prosesser definert noen enkle arbeidsprosesser som sikrer eierskapet
  • Hybrid: Vi hjelper deg med å finne den riktige fordelingen. Det er ikke nødvendigvis slik at en «cloud first» strategi alltid er det riktig eller mest fornuftige. Vårt utgangspunkt er at dersom våre tjenester levert fra vår egen sky enten er mindre funksjonelle/funksjonsrike eller dyrere enn alternativet i en annen sky så flytter vi vår tjeneste, eller så matcher vi prisen til det er fornuftig å migrere over.
  • Kostnadskontroll: Fortløpende rapportering av påløpte kostnader på tjenester fra vår private sky samt for tjenester som Microsoft Azure, og tydelig eierskap til både midlertidige og mer etablerte miljøer inkludert varslingsmekanismer.
  • Bistand ved behov innenfor og utenfor arbeidstid: Kort vei til riktig og relevant kompetanse sørger for god oppfølging og bistand.

Vårt samarbeid med Onyx Center Source

Onyx kjøpte for noen år siden Net Trans Services, et programvarehus fra Tønsberg som vokste seg store og globale. Brorparten av det lille selskapets reise fra Tønsberg til verdensmarkedet har vi i 4human IT gått sammen med dem. Det er vi stolte av.

Gjennom vårt samarbeid med Onyx har vi lært mye om hvilke utfordringer et avansert software-utviklingsmiljø møter på driftssiden.

Det alle forteller oss er at de bruker altfor mye tid på intern IT-drift, produksjon, QA, test og utvikling.  

Det går på bekostning av det viktigste de har: tid til å skape.

Og det er kanskje den viktigste utfordringen vi løser for dem.

Skal du flytte dine systemer, enten til oss eller fra oss, hjelper vi deg mer enn gjerne med den prosessen. Vi har gjort store flytteprosjekter før, blant annet for ovennevnte Onyx, som vokste ut av Norge og våre datasentraler.

Ikke ta vårt ord for det, men hør hva sikkerhetssjef, tidligere utviklingssjef Christian Berg-Henry i Onyx sier:

Vi har aldri hatt nedetid på tjenestene våre i samarbeidsperioden, vi har hatt en nær og engasjert partner, en som har hjulpet oss med alt fra den enkleste brukerstøtten til svært avanserte ting. Vi ønsker å ha høy kvalitet og fokus på det vi er best på. 4human IT har latt oss gjøre nettopp det.

Christian Berg Henry – Sikkerhetssjef Onyx

Hosting

4human ITs skytjenester driftes fra et av våre datasentre – og de er i Norge. Så selvom du er i skyene, er dine data trygt plassert hos oss.

Les mer

Rådgiver

Vi har konsulenter med mange års erfaring og et bredt kompetansefelt.
Har du behov for en prosjektleder, en utvikler eller nettverksekspert

Les mer

Office 365

Med Office 365 får du større fleksibilitet, er alltid oppdatert, til en forutsigbar pris, tilgjengelig på alle dine enheter.

Les mer

Stian Hessevik

Stian Hessevik

Daglig leder

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

4human logo

4human IT er norsk totalleverandør av IT-tjenester med lang erfaring siden 1956. Våre dyktige ansatte brenner for faget sitt, yter profesjonell og rask service. Vi tilbyr løsninger til kunder med krav til høy oppetid og rask support. Med 4human IT får du en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

KONTAKT OSS