Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder følgende nettsider eid av 4human AS: 4humanIT.no

Personvernerklæringen forklarer hvordan 4human AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsider. I denne personvernerklæringen vil du kunne lese om hvordan og hvorfor vi behandler personopplysninger.

HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en bestemt person. Det kan for eksempel være telefonnummer, e-postadresse eller bosted. Opplysninger om hvordan du bruker 4human sine nettsider regnes også som personopplysninger.

BEHANDLINGSANSVARLIG

4human AS har ansvaret for behandlingen av personopplysninger som samles inn om deg på våre nettsider, og vi er derfor behandlingsansvarlig.

4human AS deler ikke personopplysninger med utenforstående tredjeparter. Vi kan likevel bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan kun behandle personopplysninger på instruks fra 4human AS.

HVORDAN INFORMASJON INNHENTES

4human AS samler inn personopplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med produkter og tjenester som vi leverer.

Eksempler på skjemaer hvor vi spør om personopplysninger er:

  • Ved påmelding til nyhetsbrev
  • Ved bestilling av tilgang/visning av demoversjoner av våre tjenester
  • Ved bestilling av rådgivning og/eller konsulentbistand
  • Ved påmelding til kurs, seminar eller webinar
  • Kontaktskjema på 4human IT sine sider
  • Ved fullføring av Quiz

Hvis du ikke ønsker å oppgi personopplysninger, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter eller tjenester.

Eksempler på informasjon som hentes inn: 

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Informasjon om din bruk av våre nettsider som hvilke lenker som besøkes og IP-adresse

FORMÅLET MED INNHENTING AV PERSONOPPLYSNINGER

Alle personopplysninger som blir innhentet av 4human skal kun benyttes til det formål informasjonen blir innhentet for å dekke. Vi samler inn personopplysninger for å kunne gi deg tilgang til våre produkter og tjenester, for å kunne sende relevant informasjon som for eksempel i et nyhetsbrev og for å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester.

Opplysningene innhentes for å kunne gi deg best mulig oppfølging. Vi oppretter profiler på bakgrunn opplysningene som innhentes. Profilene inneholder kun informasjon som du frivillig gir oss.

NÅR SLETTES OPPLYSNINGENE?

Personopplysninger om deg slettes på oppfordring ved å kontakte oss på post@4human.no

INNHENTING AV PERSONOPPLYSNINGER TIL MARKEDSFØRINGSFORMÅL

Personopplysninger som kommer inn via nettsidene 4human, 4humanHRM og 4humanIT håndteres av 4human AS.

Ved innsending av skjema vedrørende 4human IT sitt gratis innhold (sjekklister, guider, e-bøker m.m.) eller utfylling av skjema for personlig demo av våre tjenester. Din informasjon lagres hos Mailchimp. Du kan lese Mailchimp sin personvernerklæring her https://mailchimp.com/legal/privacy/

WEBANALYSE OG INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

4human AS benytter seg av følgende analyseverktøy: Google Analytics, Linkedin Pixel, Hotjar og Facebook Pixel. Disse bruker informasjonskapsler (cookies), dette er små tekstfiler som lagres på din PC, som registrerer IP-adressen og gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nettsiden.

4human AS bruker Google Analytics for å forbedre dine opplevelser av våre nettsider. Noe av informasjonen vi kan hente ut fra Google Analytics er, men ikke begrenset til: Hvor mange som besøker siden, når siden blir besøkt mest, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsider brukerne besøker, nettleser som blir brukt og bruk av enhet. Les Google sin egen personvernserklæring her https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/

4human AS bruker Facebook Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer. Du kan lese Facebook sin personvernseklæring her https://www.facebook.com/policies/cookies/

4human AS bruker Hotjar for å bedre forstå behovene til våre kunder og brukere. Hotjar hjelper oss å bedre forstå våre brukere og deres brukeropplevelse av nettsidene. Les Hotjar sin personvernserklæring https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

Om du ikke ønsker å godta bruk av informasjonskapsler, så anbefaler vi at du følger denne lenken og administrerer informasjonskapsler i din nettleser: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Cookie (navn)

_hjIncludedInSample

Domene

4humanIT.no

Standard utløpstid

Nettleserøkt

Formål

Forbedring av brukeropplevelse

Cookie (navn)

_fbp

Domene

4humanIT.no

Standard utløpstid

1 dag

Formål

Markedsføring Facebook

Cookie (navn)

_ga

Domene

4humanIT.no

Standard utløpstid

2 år

Formål

Forbedring av brukeropplevelse

Cookie (navn)

Standard utløpstid

Domene

Formål

_hjIncludedInSample

_fbp

_ga

Nettleserøkt

1 dag

2 år

4humanIT.no

4humanIT.no

4humanIT.no

Forbedring av brukeropplevelse

Markedsføring Facebook

Forbedring av brukeropplevelse

NYHETSBREV

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra 4human AS. For at vi skal kunne sende informasjon til riktig person trenger vi navn og e-postadresse. Dette samler vi inn ved bruk av egendefinerte skjemaer. Selv om du har meldt deg på som mottaker av nyhetsbrev, kan du når som helst melde deg av, nederst på nyhetsbrevet. Da fjernes du fra nyhetsbrevlisten til 4human AS.

DINE RETTIGHETER SOM REGISTRERT

Som bruker av våre nettsider har du:

  • rett til innsyn i personopplysninger registrert om deg selv
  • rett til å få korrigert dine personopplysninger
  • rett til å få slettet dine personopplysninger
  • rett til begrensning av behandlingen som gjelder deg selv
  • rett til å motsette deg behandlingen
  • rett til å trekke samtykket tilbake
  • rett til å ta med deg dine personopplysninger (dataportabilitet)

Ta kontakt med post@4human.no

Dersom du mener vi i 4human ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven eller på en annen måte har krenket ditt personvern ber vi deg ta kontakt med oss snarest.

Du har også rett til å sende inn klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjonen er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

4human IT er norsk totalleverandør av IT-tjenester med lang erfaring siden 1956. Våre dyktige ansatte brenner for faget sitt, yter profesjonell og rask service. Vi tilbyr løsninger til kunder med krav til høy oppetid og rask support. Med 4human IT får du en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

KONTAKT OSS