Vi som er glad i kundene våre

Hvis det fins en «god nabo» i jungelen av IT-leverandører så bor hun på kaia i Tønsberg og kaller seg 4human IT. For vi i 4human IT er ikke bare eksperter på alle disse «datagreiene» du helst bare vil skal virke. I tillegg er vi også glad i deg, bryr oss om deg, passer på deg og vil at du skal ha det bra og lykkes med det du er best på.

Det å bry seg, ta ansvar og gripe inn selv, om det ikke står i «stillingsbeskrivelsen» er en verdi som bor i veggene her hos oss i 4human IT. Med en fartstid fra 1956 er vi ferdige med tenårene, godt forbi førtiårskrisa, men likevel sprekere og spenstigere enn noensinne. Vi bryr oss virkelig om kundene våre, og vårt mål er at du skal ha en enkel og stadig bedre datahverdag.

På veggene våre, i lufta vi puster inn, i de digitale arenaene vi skaper og vedlikeholder og forbedrer, er det vi hele tiden bestreber oss på fanget i slagordet vårt: «We simplify and improve!»

Og når vi gjør det, gjør vi det ikke for teknologiens skyld. Vi mener fast og bestemt at IT er til «for humans». Den erkjennelsen fikk oss også til å bytte navn for noen år siden, og vi tok navnet vi har i dag: 4human IT.

 

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi forenkler og forbedrer alt som har med IT å gjøre. Våre kunder bruker oss gjerne som sin IT-avdeling, og – uten forkleinelse for noen – vi tror vi er raskere til å respondere og fikse ting enn svært mange IT-avdelinger.

 

Siden starten

Har vi fokusert på å tilby våre kunder en komplett IT-plattform som en tjeneste. Vi ivaretar alt for deg. Dine data og IT-verktøy ligger trygt ute i «skyen». Du får en fleksibel og skalerbar grunnmur som vi tilpasser din virksomhet, enten den er liten eller stor, og uansett bransje.

Disse «datagreiene»? Glem det! Det fikser vi!

Målet vårt er å gjøre deg, dine medarbeidere og hele virksomheten din mer suksessrik ved at du frigjør tid og ressurser til å fokusere på kjernevirksomheten din.

4human IT er veldig imøtekommende og lette å få tak i. De kjenner oss godt, og vet hva vi trenger, noen ganger før vi vet det selv. Veldig pålitelige, nesten ingen nedetid, og en direkte og personlig relasjon til oss som kunde.

Oddmund Nystad – Daglig leder, Maririmt kompetansesenter

Hvordan gjør vi det?

Tjenestene våre bygger på en moderne og fremtidsrettet plattform som er tett integrert med tjenester som Office 365 og Microsoft Azure. Dermed får våre kunder en velfungerende IT-plattform hvor de kan utnytte styrkene ved en privat sky-løsning kombinert med åpne skytjenester fra aktører som Visma, Microsoft, Google, Amazon og mange andre.

Det gir deg som kunde en responsiv og solid tjeneste som er tilgjengelig uavhengig av om du bruker PC, nettbrett eller mobil. Vi hjelper deg med å kombinere kontorapplikasjoner, spesialapplikasjoner, skytjenester og sikkerhetsløsninger og gjøre dem tilgjengelig for deg hvor som helst, når som helst.

Vi setter vår ære i å levere service av beste sort. Ofte oppdager vi at du har et problem før du vet det selv, og da tar vi affære. Og du kan banke på døra vår når som helst, 24 timer i døgnet, syv dager i uka. 95 av 100 ganger du tar kontakt med oss vil du finne at problemet løses der og da av personen du snakker med.

«Slik har vi alltid gjort det»

Vi har heller ingen fastlåste idéer om hvordan du skal løse dine utfordringer. Vi er små nok til å være lettbeinte, og store nok til å være stødige, og det gir deg en partner med masse fleksibilitet hva gjelder løsninger og samarbeidsform.

Ønsker du deg en tradisjonell driftspartner, er vi dét for deg. Ønsker du deg en strategisk samarbeidspartner for digitalisering og utvikling av forretningen, så er vi dét for deg. Du vet og vi vet at teknologien skaper nye muligheter, og ingen av oss vil være fastlåst i et «slik har vi alltid gjort det»-dogme.

Som strategisk partner, er vårt løfte til deg at vi sørger for en åpen, fleksibel og fremtidsrettet IT-plattform hvor fokuset er på muligheter og ikke begrensninger. Vi vil hjelpe deg å gjøre IT til et konkurransefortrinn. Folkene som jobber hos oss er eksperter med spisskompetanse innen en rekke ulike områder, og som din rådgiver er vi klare til å ta med alt vi har lært inn i en allianse skapt for din virksomhets suksess.

Jeg møtte 4human for første gang for et par år siden, forteller hun. — Det var en lettelse! De ikke bare overtok de knotete IT-tingene, med løste også innledningsvis alt som skulle til for å kunne tilfredsstille kravene som stilles til helsenett. De hadde den løpende kontakten og fikk godkjennelse.

Kristin Hagen – Gründer og daglig leder, Bandagist1

 

 

 

Våre selskaper

4human består av flere selskaper og vi leverer komplette IT-løsninger med tilhørende support, HR-system for hele virksomheten, digitale håndbøker og personalregister på Improver og reiseregningssystem i AD Travel. Vi leverer også konsulenttjenester i forhold til personvern, samt rådgivning og behovsanalyser av din virksomhets behov rundt IT og HR.

Vår forretningside og verdier

Siden oppstarten i 1956 har vi tenkt fremover, vi har aldri stått på stedehvil. En av årsakene til at vi er her i dag er våre kunder som hele tiden utfordrer og utvikler oss, våre ansatte og ikke minst våre kjerneverdier: Kvalitet, tillit og fremtidsrettet.

Målet for alle våre forretningsområder er å gjøre våre kunders ledere og medarbeidere bedre, ved bruk av digitalisering og informasjonssystemer. Vi har lært og erfart at vi hele tiden må endre oss for å henge med og det har vi gjort i mer enn 60 år.

Kom i kontakt med 4human IT

Vi jobber hardt for å forenkle og forbedre norske arbeidsplasser. For mange er 4human deres digitale HR-assistent, for andre er 4human deres første interaksjon med arbeidsdagen gjennom en enkel pålogging på sitt skybaserte skrivebord. Flere tusen forbinder oss med selskapet som leverer effektive reisesystemer for deres bedrift, slik at de ikke trenger å bruke unødvendig tid på manuelle reiseregninger.

Vi er under stor vekst og jobber med selskaper i alle størrelser og bransjer, både i offentlig og privat sektor. Vi leverer HR og IT-løsninger til kommuner, skoler, helsebransjer, SMB og store virksomheter over hele landet. Vårt mål er å forenkle og forbedre arbeidsdagen til våre kunder og dette fanges opp i vår tagline: We simplify and improve. Vi ser fremover, bygger tillit og leverer kvalitet i det vi gjør. Det er dette som har fått oss her vi er.

Alle våre produkter er skybaserte og alltid tilgjengelige uansett hvor du er. Dette gir deg som kunde mange fordeler: stabilitet, fleksibilitet, skalerbarhet, tilgjengelighet, brukervennlighet og det er godt for miljøet.

4human logo

4human IT er norsk totalleverandør av IT-tjenester med lang erfaring siden 1956. Våre dyktige ansatte brenner for faget sitt, yter profesjonell og rask service. Vi tilbyr løsninger til kunder med krav til høy oppetid og rask support. Med 4human IT får du en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

KONTAKT OSS