Nome Regnskap

Jeg har aldri møtt folkene på support i 4human IT ansikt-til-ansikt, men jeg føler likevel at jeg kjenner dem, sier Hans G. Jørgensen i Nome Regnskap AS.

Fram til høsten 2016 driftet Nome Regnskap selv sine regnskapssystemer. Serverne stod på bakrommet i lokalene de har på Ulefoss, og Hans Gunnerud Jørgensen skulle drive 2 kontorer på Ulefoss og i Larvik og samtidig være IT- og driftssjef.

Det var utrolig godt å få frigjort tid og ansvar, og legge det over til 4human IT, sier han. —  Det har gjort at ikke minst jeg, som driftssjef, har fått frigjort kapasitet som kan brukes til å fokusere mer på vår kjernevirksomhet.

Over natten

De flyttet over alle systemer så og si over natten.

Vi begynte på ettermiddagen, og neste morgen var vi oppe og gikk. Det var godt planlagt fra deres side, og de gjorde det de sa de skulle gjøre på en utmerket måte.

For medarbeiderne var det en sømløs overgang. De samme skjermbildene og systemene var tilgjengelig da de kom på jobb neste dag. Første arbeidsdag med eksternt skrivebord ble like forutsigbar som siste dag uten.

Dette startet med at vi lette etter en leverandør som kan drifte Uni Micro. Vi fikk anbefalt 4human IT, og det var en god anbefaling.

Jeg opplever at de er store nok til alltid å kunne løse problemer, men ikke større enn at de alltid er tilgjengelig for oss som kunder. Og det er viktig i min verden.

Senere har Nome Regnskap overtatt et annet regnskapsbyrå, Regnskapsteam. De bruker Visma, og de har også flyttet ut i «skyen» til 4human IT.

I dag kjører alle de tilsammen 13 medarbeiderne i Nome Regnskap og Regnskapsteam alle sine systemer hos 4human, inkludert eksternt skrivebord, hvor alle standard kontorapplikasjoner de trenger er tilgjengelig på skjermen som om det ble kjørt lokalt.

Nærhet

Hva er de beste argumentene for andre virksomheter som din til å bruke en driftspartner som 4human IT?

Hvis du bruker Uni Micro, så er de veldig gode på det. De har lang erfaring med det systemet, og kjenner det inn og ut. Hvis du ikke bruker Uni Micro, så ser jeg at de har veldig god kompetanse på andre områder også, og da kommer det også tilbake til det med nærhet: de er store nok til å løse problemer, men ikke så store at vi bare blir en av mange grå mus av noen kunder.

4human IT er et solid selskap som er til å stole på, avslutter Hans G. Jørgensen.

Kundehistorier

4human logo

4human IT er norsk totalleverandør av IT-tjenester med lang erfaring siden 1956. Våre dyktige ansatte brenner for faget sitt, yter profesjonell og rask service. Vi tilbyr løsninger til kunder med krav til høy oppetid og rask support. Med 4human IT får du en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

KONTAKT OSS