Informasjon: Slik berører koronaviruset deg som kunde av 4human

Kjære kunde i 4human-gruppen

Informasjon om koronaviruset

Tønsberg/Oslo/Skien/Stavanger/Sarpsborg, 13. mars 2020 – 4human

Landet er inne i en felles dugnad for å hindre videre smitte av Koronaviruset og mange er naturligvis bekymret for egen og andres helse, og hvordan næringslivet blir rammet.

Vi vil understreke at 4human er satt opp til å håndtere situasjonen og holder alle våre systemer og tjenester fullt operative. Dere som kunder kommer ikke til å merke noen forskjell.

Våre ansatte jobber nå i veldig stor grad hjemmefra, og vi leverer tjenester og rådgivning basert på kundenes ønsker. Enten online eller på stedet. I de tilfellene hvor vi reiser ut til kundene er dette avtalt på forhånd og vi følger rådene fra Folkehelseinstituttet med hensyn til avstand og hygiene.

I 4human er vi til vanlig spredt på mange kontorer i Norge og er derfor godt vant med å jobbe virtuelt, og vi får nå involvert en enda større del av organisasjonen til å jobbe på denne måten. For oss er det viktig å drive «business as usual», og vi er trygge på at vår virtuelle erfaring kommer veldig godt med i denne krisesituasjonen. Vi vet at mange av våre kunder også er veldig godt vant med å jobbe virtuelt, så vi skal sikre god kommunikasjon og rådgivning i ukene som kommer.

Alle våre konsulenter, rådgivere og ikke minst supporttjenester er fullt operative. Kontaktinformasjon finner du på de respektive hjemmesidene til det enkelte 4human selskapet.

Det er av stor betydning for samfunnet at virksomhetene driver videre mest mulig som vanlig, og vi i 4human kommer til å gjøre vårt ytterste for å hjelpe dere i denne situasjonen. Ikke nøl med å ta kontakt med våre ansatte.

Ta godt vare på hverandre i tiden fremover. 

Med vennlig hilsen

Bjørnar T. Andersen
Administrerende direktør 4human konsern

4human logo

4human IT er norsk totalleverandør av IT-tjenester med lang erfaring siden 1956. Våre dyktige ansatte brenner for faget sitt, yter profesjonell og rask service. Vi tilbyr løsninger til kunder med krav til høy oppetid og rask support. Med 4human IT får du en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

KONTAKT OSS