Hosting

Hodet i skyene og føttene på bakken
Ta kontakt

Hosting

Hodet i skyene og føttene på bakken

Fordeler

Det er mange fordeler med å legge dine data og dine applikasjoner i skyen. 4human ITs skytjenester driftes fra et av våre datasentre  –
og de er i Norge. Så selv om du er i skyen er ikke dine verdifulle data ute og svever i internasjonalt farvann.

Fleksibilitet

I 4human ITs ikke så skyfrie himmel er det mange rom, og du kan velge om du vil la dine data bo i gymsalen eller i en suite eller noe midt imellom. Og finner du ikke noe som passer, kan du faktisk ta med ditt eget rom!

Virtuell server

Dette er «gymsalen». Du deler en maskin med andre, men får ditt eget private avlukke i form en virtuell server. Alle dine behov for «privatliv» – i denne sammenheng sikkerhet – er i varetatt. Hvis avlukket blir for trangt bygger vi det ut.

Dedikert server

Her får du din egen «suite». Leier du deg inn på en dedikert server i et av våre norske datasentre, blir denne maskinen ditt hjem i skyen. Du får full tilgang til et rom som kun er ditt, og du kan velge mellom en rekke ulike størrelser og innredninger.

Housing

I 4human ITs ikke så skyfrie himmel er det mange rom, og finner du ikke et som passer kan du ta med ditt eget. Sett din egen server i et av våre datasentre, så blir den passet på og holdt ren og pen.

Veeam Backup

«OK, men hva om det brenner da?», eller «hva om det blir jordskjelv, oversvømmelse eller noen hackere ødelegger dataene våre?» Vi fikser det også vi. Våre Veeam-sertifiserte konsulenter setter opp og overvåker din backup ved hjelp av Veeam sitt avanserte backupverktøy.

Overvåkning

Avanserte overvåkningssystemer fra anerkjente leverandører sørger for tilgjengelighet i første klasse og proaktiv drift. Systemene varsler ved enhver feilsituasjon og våre konsulenter er tilgjengelige 24/7.

Katastrofeberedskap

Hvis uhellet skulle være ute og vi går fra himmel til helvete med et smell skal vi få deg tilbake til himmelen igjen på maksimalt 24 timer. Sammen med deg lager vi en plan for det verste som kan skje. Våre konsulenter vet alt om katastrofeberedskap.

Oppetidsgaranti

4human ITs hotell i den ikke så skyfrie himmelen er alltid åpent, 24 timer i døgnet, 365 dager i året, med mulig unntak for noen timer i året hvor vi må holde stengt for oppgraderinger og vedlikehold. Vi garanterer 98,5% oppetid på alle våre tjenester. I tillegg tilbyr vi ulike nivåer med inntil 99,5% oppetidsgaranti.

Sikkerhet

I den digitale storbyen er det mye fint, men dessverre mange ulumskheter også. Vi desinfiserer rommet ditt og bruker hypermoderne teknologi fra blant andre Palo Alto og AD Endpoint for å beskytte mot uønskede inntrengere i form av virus eller skadelig programvare.

VPN/Brannmur

Vi leverer fysiske brannmurer både hos deg og i våre egne datasentre. Brannvegg velges ut ifra sikkerhetsbehov, og vi tilbyr avanserte løsninger med beskyttelse mot virus.

Hesnes Group

Hesnes Group

Det finnes to typer IT-folk... Det som gjør oss til ... Les mer…
Maritimt Kompetansesenter

Maritimt Kompetansesenter

Etter 24 år til sjøs gikk Oddmund i land. 4human ... Les mer…
Nome Regnskap

Nome Regnskap

Jeg har aldri møtt folkene på support i 4human IT ... Les mer…
Glenn Ihlström

Glenn Ihlström

Salgskonsulent

Christian Moe

Christian Moe

Salgskonsulent

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

4human logo

4human IT er norsk totalleverandør av IT-tjenester med lang erfaring siden 1956. Våre dyktige ansatte brenner for faget sitt, yter profesjonell og rask service. Vi tilbyr løsninger til kunder med krav til høy oppetid og rask support. Med 4human IT får du en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

KONTAKT OSS