Hjemmekontorløsninger

En effektiv og sikker hjemmekontorløsning
Ta kontakt

Hjemmekontorløsninger

Få tilgang til akkurat de samme systemene hjemme, som på jobb

EN EFFEKTIV HJEMMEKONTORLØSNING

Myndighetenes retningslinjer hvor de anbefaler hjemmekontor for alle som har mulighet til dette utfordrer sikkerheten på alvor. Som arbeidsgiver må du nå sørge for at dine ansatte får tilgang til sine nødvendige verktøy hjemmefra samtidig som at du må ha kontroll på at sikkerheten er ivaretatt på en forsvarlig måte. Vi kan bistå med råd og veiledning slik at dere er sikre på at løsningene deres er sikre nok på kort og lang sikt.

Benytter du våre skyløsninger er du godt ivaretatt både når det gjelder tilgjengelighet og sikkerhet.

Vi ønsker nå å hjelpe de av dere som har behov for rådgivning og bistand for å sikre at dere kan opprettholde produktiviteten og bidra til at den digitale hverdagen deres fungerer.

Jeg møtte 4human for første gang for et par år siden, forteller hun. — Det var en lettelse! De ikke bare overtok de knotete IT-tingene, med løste også innledningsvis alt som skulle til for å kunne tilfredsstille kravene som stilles til helsenett. De hadde den løpende kontakten og fikk godkjennelse.

Kristin Hagen – Gründer og daglig leder, Bandagist1

4human IT er veldig imøtekommende og lette å få tak i. De kjenner oss godt, og vet hva vi trenger, noen ganger før vi vet det selv. Veldig pålitelige, nesten ingen nedetid, og en direkte og personlig relasjon til oss som kunde.

Oddmund Nystad – Daglig leder, Maririmt kompetansesenter

PLATTFORM FOR SKYBASERT LÆRING

Med verktøyene på plass er det vesentlig å ha en god plan for bruk og nytte. Vi tilbyr derfor nå en kostnadsfri prøveperiode, etter første-mann-til-mølla prinsippet begrenset oppad til 500 brukerseter på 4human IT sin egen opplæringsportal. Dette tilbudet gjelder kun for kunder av 4human. Denne pakken inneholder en rekke kurs innenfor områdene O365, deriblant Teams.

For kun 39,- eksl. Mva pr bruker pr måned kan denne pakken utvides til også å inneholde kurs på Office applikasjonene, sikkerhetsmoduler samt nasjonal sikkerhetsmåned programmet høsten 2020.

Få tilgang til E-læring

MICROSOFT TEAMS FOR SAMHANDLING

Microsoft Teams er et meget effektivt verktøy for samhandling hvor man kan avholde møter og gjennomføre fellesmøter. Vi i 4human benytter plattformen veldig aktivt og har gode erfaringer. Det letter vår hverdag. Microsoft opplever en enorm vekst innenfor bruk av Teams og har også nå lagt til rette for at alle kan få benytte denne applikasjonen gratis i en begrenset periode for personer og organisasjoner som ikke allerede har tilgang. Vårt datterselskap 4human IT har lang erfaring med levering av skykontor løsninger inkludert Office 365 og bruk av teams.

Få hjelp med Microsoft Teams

SIKKER HJEMMEKONTORLØSNING

Myndighetenes retningslinjer hvor de anbefaler hjemmekontor for alle som har mulighet til dette utfordrer sikkerheten på alvor. Som arbeidsgiver må du nå sørge for at dine ansatte får tilgang til sine nødvendige verktøy hjemmefra samtidig som at du må ha kontroll på at sikkerheten er ivaretatt på en forsvarlig måte.

Vi bistår med råd og veiledning slik at dere er sikre på at løsningene deres er sikre nok på kort og lang sikt.

Få sikker hjemmekontorløsning

Office 365

Hos oss kan du velge om du ønsker disse applikasjonene levert lokalt eller om du ønsker å ha dem i skyen. Via vårt skrivebord får du også tilgang til alle Office-applikasjonene fra en hvilken som helst enhet.

E-læring

Med verktøyene på plass er det vesentlig å ha en god plan for bruk og nytte. Få tilgang til opplæringsportalen.

Microsoft Teams

Microsoft Teams er et meget effektivt verktøy for samhandling hvor man kan avholde møter og gjennomføre fellesmøter.

Support

Vi er berømt for vår support, og vi blir ordentlig stolte når vi hører hva kundene sier om denne tjenesten. 95 av 100 forespørsler løser vi med en telefonsamtale.

Sikkerhet

Løsepengevirus, naturkatastrofer, hackere, utro ansatte: Nyhetene har flommet over av historier om datasikkerhetsbrudd de siste årene. Vi tar dette på alvor.

Backup

 Det tas regelmessig backup som fordeles på to ulike geografiske lokasjoner. Utover vårt standard oppsett leverer vi ulike typer tilpasset backup.

Christian Moe

Christian Moe

Salgskonsulent

Glenn Ihlström

Glenn Ihlström

Salgskonsulent

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

4human logo

4human IT er norsk totalleverandør av IT-tjenester med lang erfaring siden 1956. Våre dyktige ansatte brenner for faget sitt, yter profesjonell og rask service. Vi tilbyr løsninger til kunder med krav til høy oppetid og rask support. Med 4human IT får du en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

KONTAKT OSS