Håndverkere

Som deg setter vi vår ære i å levere profesjonelt, godt håndverk
Ta kontakt

Håndverkere

Som deg setter vi vår ære i å levere profesjonelt, godt håndverk

Vi gir deg kontroll

Du skal holde styr på en gjeng håndverkere som alltid er et annet sted? Kanskje du kjører alt lokalt fremdeles og får inn håndskrevne timelister? Kanskje folka dine bruker mobile apper til å føre timelister? Kanskje du allerede har tatt i bruk skybaserte løsninger?

Vi har fokus på sky

Alle bransjer i Norge påvirkes av digitaliseringen. Ny teknologi og nye konkurrenter endrer arbeidsmåter, forretningsmodeller og tankesett. Det er en utfordrende tid, full av trusler og muligheter. Uansett hvor du og din virksomhet befinner deg på skalaen kan en prat med oss i 4human IT være den viktigste samtalen du tar for å sikre din virksomhets tilstedeværelse i vår stadig mer digitaliserte forretningshverdag.

Vi er den lille, store partneren

Vi er store nok til å stå støtt på egne ben og små nok til å tilby hver enkelt kunde en nærhet og servicegrad som vi tror er ganske uovertruffen i bransjen. Nesten alle problemer våre kunder har løses i løpet av den første telefonsamtalen. Og om de dyktige folka våre i førstelinje likevel ikke skulle greie å hjelpe deg tilkaller de baktroppene: noen av råeste og mest erfarne driftsfolka som fins står standby.

Vi er levende mennesker

Hos oss får du forøvrig også en partner som snakker norsk, ikke IT-sjargong. Levende, ekte mennesker av kjøtt og blod. (Det er ikke uten grunn at vi heter 4human.)

Den mest brukte setningen i 4Human IT:

«Slapp av. Vi fikser det.»

Noe av dette som passer deg?

 • Dere har folk i felt som har mobilen som et av sine viktigste arbeidsverktøy.
 • Dere drifter økonomi- og lønnsystemer på egne maskiner.
 • Dere har skybaserte løsninger som ikke helt spiller på lag med økonomisystemet.
 • Dere har en datapartner som er så stor og upersonlig og standardisert at samarbeidet føles mer som en tvangstrøye enn et gjensidig partnerskap.
 • Du blir stadig litt overrasket over fakturaene du får fra din datapartner – kostnadene er uforutsigbare og vanskelig å forstå.

4human IT tilbyr en driftsløsning der vi samler alle systemer i samme «Sky», som har valgt å kalle skykontor. Vi drifter dine tyngre applikasjoner og setter disse opp slik at de fungerer sammen med skyapplikasjonene på riktig måte.

Men:

Har du hodet i skyene kan du lett miste bakkekontakten

Og det er her vi kommer inn i bildet

Pålitelig

Når folka dine er ute i felten med bare mobilen som arbeidsverktøy og de ansatte på administrasjon skal ha systemer som fungerer i hverdagen og alt dette skal fungere sømløst sammen: Slapp av. Vi fikser det

Fleksibelt

Når du gjerne skulle hatt noen flere muligheter i løsningen dere bruker, men ikke orker å slåss mot de store leverandørenes rigide «pakkeløsninger»: Slapp av. Vi fikser det.

Tid

Når du for hundrede gang oppdager at du har kastet bort verdifulle timer på  «dataknoting» med systemer som ikke skjønner seg på mennesker: Slapp av. Vi fikser det.

Smarte valg

Med Skykontor har du en fast og forutsigbar kost å forholde deg til. Du får høyeste grad av sikkerhet, du slipper å investere i ansatte eller hardware selv, og support er kun en telefon unna.

Dine ansatte på kontoret kan enkelt logge inn i vår sky som både kan brukes på kontoret og ute i felten. Vi setter opp dine systemer slik at alt synkroniseres slik det skal. Du trenger ikke å bekymre deg for at at dine ansatte ikke skal har tilgang til sine systemer når de er ute på oppdrag.

Med Skykontor jobber dere trygt mot vårt datasenter i Tønsberg.

Du får det du er vant til

Vår bedriftskultur kjennetegnes av en ekstrem serviceinnstilling, høy grad av fleksibilitet, og kompetanse både på drift, utvikling og rådgivning. Uansett hvilke applikasjoner og systemer du i dag bruker, er sjansen stor for at vi kan drifte dem for deg.

Idag drifter vi

 • Uni Contracting
 • Visma Contracting
 • Handyman
 • Abax Worker
 • Speedycraft
 • Mobile Worker
 • Cordel
 • +++

4human IT er veldig imøtekommende og lette å få tak i. De kjenner oss godt, og vet hva vi trenger, noen ganger før vi vet det selv. Veldig pålitelige, nesten ingen nedetid, og en direkte og personlig relasjon til oss som kunde.

Oddmund Nystad – Daglig leder, Maririmt kompetansesenter

Skykontor

Skykontor er ditt skrivebord i skyen. Med skykontor har du tilgang til alle dine dokumenter og applikasjoner uavhengig av hvor du er.

Les mer

Rådgiver

Har du behov for en prosjektleder, en utvikler, nettverksekspert eller en partner som tar totalansvar for din IT hverdag?

Les mer

Office 365

Med Office 365 får du større fleksibilitet, er alltid oppdatert, til en forutsigbar pris, tilgjengelig på alle dine enheter.

Les mer

Kundehistorier

Hesnes Group

Hesnes Group

Det finnes to typer IT-folk... Det som gjør oss til en litt komplisert kunde er ... Les mer…
Maritimt Kompetansesenter

Maritimt Kompetansesenter

Etter 24 år til sjøs gikk Oddmund i land. 4human IT hjalp ham inn i ... Les mer…
Nome Regnskap

Nome Regnskap

Jeg har aldri møtt folkene på support i 4human IT ansikt-til-ansikt, men jeg føler likevel ... Les mer…
Glenn Ihlström

Glenn Ihlström

Salgskonsulent

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

4human logo

4human IT er norsk totalleverandør av IT-tjenester med lang erfaring siden 1956. Våre dyktige ansatte brenner for faget sitt, yter profesjonell og rask service. Vi tilbyr løsninger til kunder med krav til høy oppetid og rask support. Med 4human IT får du en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

KONTAKT OSS