Fakturatjenester

Ta kontakt

Fakturatjenester

Automatisering

Programvare for håndtering av elektronisk faktura, automatisert bankavstemming og skanning, tolkning og verifisering av papirfaktura vært tilgjengelig og i stor bruk i mange år. Men fortsatt ser vi at det hos våre kunder produseres et stort volum av papirfakturaer hvert år. Dette blir oftest manuelt håndtert av regnskapskontorene.

Vi har de siste 20 årene levert fakturatjenester til mange av våre kunder. Det er helt klart at antallet papirfakturaer synker kraftig hvert år og andelen elektroniske fakturaer øker. Vi ser imidlertid at det nå begynner å flate ut. Det vil enda ta noen år før papirfakturaen er borte.

Vår satsning

Vår satsning innenfor fakturaområdet er derfor todelt. Vi skal fortsatt levere våre tjenester innenfor skanning området. For våre kunder er det avgjørende å ha en forutsigbar tjenestekvalitet og kostnad å forholde seg til. Derfor skanner vi og printer fakturaer selv på vegne av flere kunder.

Tolkning og verifisering

Vi tilbyr tolkning og verifisering av skannede fakturaer, pdf fakturaer eller EHF. Vi benytter maskinlæring og gjenkjenning av transaksjonsmønstre for å kontinuerlig forbedre løsningene vi tilbyr.

Fakturaflyt

Vi tilbyr en løsning som sikrer en god fakturaflyt. Tilgjengeliggjort i alle flater basert på de kravene dere som kunde har. Vi benytter skyløsningen til Compello som fakturaflytmotor.

Print

Vi tilbyr fakturaprint som en tjeneste til flere av våre kunder. Dette innbefatter printing, frankering og sending av fakturaene. Vi tar en fast andel av fakturagebyret slik at dere slipper alt arbeidet og fremdeles kan sitte igjen med en liten fortjeneste.

Christian Moe

Christian Moe

Salgskonsulent

Glenn Ihlström

Glenn Ihlström

Salgskonsulent

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

4human logo

4human IT er norsk totalleverandør av IT-tjenester med lang erfaring siden 1956. Våre dyktige ansatte brenner for faget sitt, yter profesjonell og rask service. Vi tilbyr løsninger til kunder med krav til høy oppetid og rask support. Med 4human IT får du en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

KONTAKT OSS